Over Meesterschap

Leren kan beter, sneller en aantrekkelijker worden gemaakt!

Meesterschap richt zich op het vergroten van het eigen leerrendement binnen organisaties. Opleiden is een vak, vraagt om Meesterschap dat zich niet beperkt tot een of enkele stromingen of theorieën. De Meesterschap aanpak© baseert zich naast jarenlange praktijkervaring op verschillende uiteenlopende achtergronden waar breinleren een constante factor in speelt.

Kennismaken

Meesterschap wordt geleid door Beatrijs Ekkers. Ik ben een bevlogen opleidingskundige, trainer en coach met meer dan 20 jaar ervaring. Mijn vlieguren heb ik als docent en coördinator van verschillende onderwijsprogramma’s in het hoger onderwijs gemaakt. Sinds 2008 bedien ik als zelfstandige naast het onderwijs ook klanten in de private sector, veelal in de technische industrie. Ik word ervaren als een deskundig, empathisch en doelgerichte opleider, die de kunst verstaat deelnemers te verleiden tot leren en ontwikkelen. Ik werk samen met diverse (onderwijs) professionals om onze uiteenlopende klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.

“Ik ken Beatrijs als een zeer gedegen trainer die al haar kennis, ervaring en betrokkenheid inzet om het beste uit groepen te halen.
Ze bereidt zich terdege voor zodat ze uitstekend kan inspelen op dat wat de groep nodig heeft.
Naast haar gedegen vakmanschap ervaar ik Beatrijs als een warme en vrolijke vrouw waardoor ze zeer toegankelijk is voor haar deelnemers en ze zorgt voor een veilig en plezier leerklimaat.”

Jacqui Halmans, trainer/coach.